• Kortrijkzaan in de kijker

Wie is die Margot eigenlijk? 😁

Kortrijkzaan in de kijker |

Hé daar! Mijn naam is Margot Demeulemeester, urban influencer voor Mijn Stad Kortrijk 🤙

De laatste jaren van het middelbaar bracht ik door in de Pleinschool, het huidige Guldensporencollege. Voor de doorgewinterde Kortrijkzaan beter gekend als het Fort. Erna ging ik studeren aan de UGent, maar vond uiteindelijk mijn weg terug naar het mooie en bruisende Kortrijk. Nog steeds word ik verrast door allerlei leuke adresjes, events, verborgen plekjes en boeiende mensen.

Mijn favoriete uitspraak in het Kortrijks is “kgao min karre kjèrn.” Deze gebruik ik graag op een heel brede manier: Moe? Kgao min karre kjèrn. Slechte kaarten bij poker? Karre kjèrn. Komaan, nog één pintje? Kzoe beter min karre kjèrn. Potje minigolf? Zeker karre kjèrn.

Als creatieve enthousiasteling ben ik steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. In lijn met deze aspiraties vrees ik het label “gek” minder dan het stigma van conformiteit 😁 De grens van mijn comfortzone ben ik nog niet vaak tegengekomen, en dat maakt het leven wel leuk!

Ik vind het fantastisch om nieuwe mensen te leren kennen en ben dan ook heel benieuwd naar jullie verhalen! Volg Mijn Stad Kortrijk dus zeker op Facebook en Instagram, en stuur me een bericht met jullie tips en weetjes.

Wil je graag op Mijn Stad verschijnen met jouw zaak, topevent of hotspot, laat het me weten 👉 margot@mijnstad.be

Tot snel! ❤️