• Shopping

Zo shop je in K in Kortrijk en Ring Shopping tijdens de paaspauze

Shopping |

Het Overlegcomité van woensdag 24 maart besliste dat shoppers in niet-essentiële winkels vanaf zaterdag 27 maart een afspraak moeten maken. De twee grote shoppingcentra in Kortrijk staan alvast klaar met een reservatiesysteem dat alles in goede banen moet leiden.

Zowel de K in Kortrijk als Ring Shopping Kortrijk Noord lanceren een online reservatiesysteem dat klanten en handelaars moet helpen bij de nieuwe maatregelen. Dankzij de systemen krijgen handelaars meteen een zicht over wie wanneer langskomt en blijft alles coronaveilig.

De tool van K in Kortrijk verschijnt op zaterdag 27 maart online op de website. Dankzij het centraal systeem kan je een tijdslot kiezen in je favoriete winkel en heeft het shoppingcentrum een duidelijk overzicht op de druktegraad.

Het reservatiesysteem van Ring Shopping staat al online op de website. De tool heet ‘Troov’ en werd eerder al gebruikt in de Nederlandse shoppingcentra van Wereldhave. Daar moet je immers al langer winkelen op afspraak. Dankzij die inburgering kunnen ze bij Ring Shopping leren van de expertise in Nederland. Handelaars kunnen via Troov zelf de tijdvakken instellen en klanten maken makkelijk hun afspraak online.

Welke winkel bezoek jij als eerste op afspraak? 🛍️