• Shopping

Zussen Eline en Maxine Stove brengen eigen kledingmerk: GISÈLE THE LABEL

Shopping |

Maxine en Eline zijn al een kleine 2 jaar aan het werken aan de opstart van een eigen Belgisch kledingmerk: GISÈLE THE LABEL. Vanaf vandaag gaat de nieuwe webshop live: www.giselethelabel.com en vind je de kledingcollectie ook terug in een eerste verkooppunt, hun winkel LE TREND.

Met Gisèle willen we een budgetvriendelijk merk voorstellen waarmee we een brede doelgroep aanspreken. Stoer, klassiek, bohemian, edgy, gedurfd, maar ook neutraal en tijdloos.

Alle kleding van Gisèle wordt ontworpen door Eline & Maxine, de twee zaakvoerders van LE TREND. Bij het ontwerp van de eerste kledingcollectie werden ‘leftover fabrics’ gebruikt, het ‘overschot’ van rollen stof, om zo duurzaam mogelijk te werken.

De kledij van Gisèle kan letterlijk voor elke gelegenheid gedragen worden. Het leuke aan het merk? Alle items kan je onderling ook combineren.

De slagzin van GISÈLE THE LABEL is ‘But you can call me Gigi’. De koosnaam ‘Gigi’ staat voor de iets excentriekere en gewaagdere kant van Gisèle, bedoelt om te benadrukken dat de collectie geen één specifieke stijl heeft:

Hi, my name is Gisèle, but you can call me Gigi. I’m the type of girl that dresses super feminine with mini dresses and hot pink heels on Monday and wears black biker boots with oversized blazers and wide trousers on Tuesday.

📍 Korte Steenstraat 27