• Eten en drinken

3 x leuke afhaaladresjes in Leuven

Eten en drinken |

Op zoek naar leuke afhaaladresjes in Leuven? Dit zijn enkele van onze favorieten 😍

🍴 Bar Louis

Zelf omschreven als "een cosmopolitan brasserie annex wijn-, cocktailbar met een rustige pols en een cosy interieur" kunnen we niet anders dan deze topzaak met een hoog "Sex and the city" gehalte in onze lijst zetten. Of het nu voor de drankjes of het eten is, met dit adresje kan je nooit missen. De gezellige sfeer en vooral het lekkere eten haal je in huis dankzij Barlouis@home.

🍴 Grand Cafe De Hoorn

Voor een volksgevoel en een zaak met geschiedenis moet je hier zijn. Op de plaats waar ooit de eerste Stella getapt en gedronken werd, kan jij terecht voor afhaalmenu β€˜De Hoorn Resto Box’. Je hebt keuze uit De Burger Box, De Box Deluxe of de Kids Box.​​​​​​​

🍴 Burger Folie

Soms smaakt niets beter dan een lekkere hamburger! Daarom hoort Burger Folie zeker in deze lijst! Normaal geniet je in stijl van je hamburger naar keuze in een hip interieur, nu doe je dat thuis met de Burger Folie At Home. Hun burgers worden gemaakt van lokale producten zoals Kalfsvlees van de Jos Theys boerderij en kazen van bij Elsen kaasambacht. Het origineelste aan hun Burger Folie At Home formule? Jij maakt de burger zelf aan de hand van het handig stappenplan! Zo is je burger lekker vers.

Smakelijk! πŸ˜‹

#mijnstadleuven #lovelocal

Foto Β© Bar Louis