• Eten en drinken

Al 30 jaar ambachtelijke chocolaterie Tartufo met uitsluitend zwarte chocolade

Eten en drinken |

30 jaar, zo lang bestaat chocolaterie Tartufo in de Louis Melsensstraat al! Philip Benoit opende de deuren van zijn chocoladezaak in 1991 en verwent ons sindsdien met zijn ambachtelijke truffels en pralines. Wist je trouwens dat al zijn lekkernijen met verse boter worden gemaakt?

Philip verwent graag zijn klanten en creëert dan ook allerlei nieuwe en unieke smaakcombinaties in zijn eigen atelier. Zo komt hij tot een aanbod van maar liefst 56 soorten pralines en 12 soorten truffels. Heb jij ze al allemaal uitgeprobeerd? Welke vind je het lekkerst? 😋

Uniek aan het assortiment van Philip is trouwens dat hij enkel zwarte chocolade gebruikt. Daarbij varieert hij wel van zachte tot intens zwarte chocolade. Bovendien heeft Philip ook een assortiment ‘Luxe pralines’. Wat hier dan zo luxueus aan is? De pralines worden afgewerkt met echt strooigoud!

Onze favorieten van chocolaterie Tartufo? Wij kunnen niet weerstaan aan het “roosje in marsepein op een bodempje van zachte witte chocolade crèmevulling met een scheutje Grand Marnier”. Ook het “duo van vijgenconfijt en pittige veenbesmarmelade met een vleugje kaneel” doet ons alweer verlangen naar ons volgende bezoek!

Foto © Chocolaterie Tartufo