• Eten en drinken

Ambachtelijke en verpakkingsvrije bakkerij verandert dagelijks hun aanbod

Eten en drinken |

Als broodliefhebber ben ik maar wat blij dat we in Leuven een bakkerij hebben als De Broodenier. Wat ik er vooral zo leuk aan vind is dat het aanbod dagelijks verandert!

Op 20 augustus 2020 openden Michiel en Hilke Baumers hun eigen bakkerij in de Mechelsestraat 75. Ze maken er alles zelf en kiezen ervoor om hun aanbod dagelijks aan te passen. Het vaste aanbod bestaat uit zoete broodjes, koffiekoeken, kleine koekjes en pistolets en het variabele aanbod bevat enkele soorten desembrood. Wil je vooraf weten welk brood Michiel en Hilke in de aanbieding hebben? Bekijk dan hun broodplanning op http://bit.ly/broodplanning.

Bij De Broodenier werken ze zo weinig mogelijk met verpakkingen. Het is dan ook de bedoeling dat je een eigen broodzak meeneemt of een herbruikbare Broodenier-broodzak koopt. Daarnaast bieden ze ook een composteerbare broodzak aan.

Van 13/04 tot 19/04 is de warme bakkerij gesloten, maar vanaf 22/04 kan je weer smullen van licht tarwedonker houthakkersbrood, licht roggepitjesbrood met 5 granen en nog veel meer. Wij verlangen alweer naar het volkoren zonnepitbrood!

Foto © De Broodenier