• Wat te doen

Beleef de magische wereld van Harry Potter op een actieve manier!

Wat te doen |

Ben jij een echte ‘potterhead’, of wil je gewoon eens de magische sfeer van de wereld van Harry Potter op een andere manier beleven? Dan is de Harry..Pøtter escape room van Sixty One Escape House iets voor jou!

In deze escape room bevinden jij en je team zich in de magische wereld van Harry Potter. De geruchten gaan de ronde dat het grote kwaad is teruggekeerd naar de ‘school of magic’. Jij en je team hebben het lot van de de tovenaarsleerlingen in jullie handen. Slagen jullie er in om de puzzels op te lossen en het grote kwaad te overmeesteren?

Kan je geen genoeg krijgen van Harry Potter? Dan heb je bij Sixty One Escape House nog een tweede kamer in thema van de tovenaar. De Harry..Pøtter / School der Magie neemt je opnieuw mee naar de magische school. Deze keer zijn jullie er verdwaald en komen jullie opeens terecht in het kantoor van de belangrijkste tovenaar. De halfpbloedprins heeft er een boek achtergelaten met tips en trucs die jou en je team kunnen helpen. De opdracht: word een echte toverdrankmeester en probeer de professor te slim af te zijn.

Iets voor jou? Reserveer je plaatsen via https://bit.ly/harrypotterescaperooms. Je vindt Sixty One Escape House aan de Diestsevest 78 in Leuven.

Veel succes!