• Jobs

Bouw mee aan een buitengewoon Boutersem als Technisch Assistent!

Jobs |

Niet zo heel ver van Leuven ligt een andere prachtige gemeente: Boutersem! En jij kan de persoon zijn die binnenkort mee helpt om de gemeente verder uit te bouwen tot een buitengewoon Boutersem, als dynamische, landelijke gemeente. Steek je graag de handen uit de mouwen en word je gelukkig van kwaliteit en een perfect onderhouden openbaar domein? Dan ben jij misschien wel de geknipte Technisch Assistent!

Boutersem biedt een voltijdse contractuele betrekking van onbepaalde duur. Je mag je verwachten aan een boeiende en afwisselende functie in een organisatie die inzet op een gezonde en veilige werkomgeving met ontwikkelingskansen voor iedereen. Je kan rekening op een verloning volgens de weddeschalen van de overheid, op niveau D1-D3. Daarbovenop kan je genieten van mooie extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques (8 euro), fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, 2de pensioenpijler, hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling. Minimum 32 dagen verlof voor een voltijdse tewerkstelling.

Geïnteresseerd? Solliciteren kan vóór 4 maart 2022 om 12 u

  • Via email: personeelsdienst@boutersem.be (bij voorkeur) of
  • Per brief: Neervelpsestraat 11 3370 Boutersem

Stuur bij je sollicitatie een brief met motivatie, je Curriculum Vitae en een uittreksel uit het strafregister van maximum 3 maand oud mee. Bijkomende inlichtingen over de functie, de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure: personeelsdienst 016/72.10.72, personeelsdienst@boutersem.be

Afbeelding © Straffe Streek