• Shopping

Designerkledij binnen jouw budget, daarvoor moet je bij Cyaankali zijn!

Shopping |

Fashionista’s on a budget zijn bij Cyaankali in Leuven aan het juiste adres. Deze gezellige secondhandshop is de place to be voor recente, niet of nauwelijks gedragen fashion-juweeltjes, aan een mooie prijs!

De tweedehandskledij en mode-accessoires die je hier kan kopen, zijn uitsluitend miskoopjes. Dat geeft jou het voordeel dat de items nog in perfecte staat zijn! Er wordt uiterst nauwkeurig omgegaan met de selectie van kledij. Enkel moderne, stijlvolle dameskledij van up-to-date labels worden aanvaard. Je kan er Belgische toppers als Dries Van Noten, Ann Demeulemeester, A.F. Vandevorst, Sofie D’Hoore, Maison Martin Margiela … terugvinden, maar ook internationale klasse als Prada, Marc Jacobs, Paul Smith, Isabel Marant, Saint Laurent, Balenciaga, Balmain … Vintage zal je er niet vinden, behalve voor exclusieve accessoires zoals Delvaux of Chanel. Naast miskoopjes kan je ook af en toe eindereeksen shoppen in de winkel.

Een supertoffe winkel om nog een nieuwe outfit voor de feestdagen te scoren, waar je ook de Cadeaubon Leuven kan gebruiken. Eigenzinnige eetadresjes verkennen, shoppen bij hippe interieur- en modezaken, zalig genieten van wellness, proeven van heerlijke wijn… Al deze ervaringen en meer in één geschenkbon waarmee de ontvanger Leuven helemaal naar wens kan beleven. Koop hier jouw bon!

📍 Cyaankali, Diestsestraat 153, 3000 Leuven. Open van 10u30 tot 17u30 behalve op maandag en zondag.

Afbeelding © Cyaankali