• Eten en drinken
  • Shopping

Deze lokale, veggie gerechten aan de Vaartkom worden geprijsd op gewicht

Shopping |

Op 5 januari 2016 mochten we het gezond eetconcept van restaurant Noordoever verwelkomen aan de Vaartkom. Na vijf jaar kunnen we nog steeds met volle overtuiging zeggen dat het restaurant een echte verrijking is voor de buurt. Ben jij er al eens geweest?

Bij Noordoever startten ze meteen met een uniek concept. In plaats van vaste prijzen te hanteren voor hun vegetarische gerechten, rekenen ze in het restaurant af op het gewicht van je maaltijd. Bij hun takeawayopties is dit logischerwijze niet het geval. Daar staan de prijzen vooraf al vast.

Naast dit speciale aspect van de zaak kiezen Dirk en Piet er ook voor om verse, plantaardige en lokale gerechten aan te bieden. Het woord ‘gezond’ is dan ook zeker van toepassing op dit restaurant. Vergeet ook niet om eens hun winkelhoek te bezoeken. Je vindt er boeken, wijnen, koffie en zelfs decoratie. In het restaurant zijn honden trouwens ook toegelaten in normale tijden.

Het takeawayconcept van Noordoever werkt als volgt. Het menu verandert wekelijks en bevat gerechten zoals chili sin carne, aspergeragout en groentelasagne. De afhaalgerechten zijn telkens beschikbaar op donderdag, vrijdag en zaterdag. Bestellen doe je via de website http://bit.ly/noordoevertakeaway. Smakelijk!

Foto © Noordoever