• Eten en drinken

Deze ‘Low & Slow’-vleesgerechten worden wel 20 uur gegaard

Eten en drinken |

Restaurant Gainsbourg aan het Kardinaal Mercierplein staat bekend voor hun ‘Low & Slow’-gerechten. Ze bereiden er het vlees met veel zorgen en garen het in een Amerikaanse smoker. Het vlees wordt gegaard met specifieke houtsoorten, krijgt een eigen kruidenrub en kan wel 20 uur gegaard worden in de smoker! Zo wordt het vlees heerlijk sappig gerookt en verkrijg je een mooie BBQ-smaak.

Ben je ook al aan het watertanden? Dan hebben we goed nieuws, want het restaurant heeft een takeawayformule ‘Gainsbourg@home’ op vrijdag en zaterdag. Je kan er een aperobox, vleesgerechten, cocktails en wijn bestellen en voor een kleine meerprijs ook laten leveren in en rond Leuven. Extra handig: elk stuk vlees is individueel vacuümverpakt en kan je dus nog even in de koelkast of diepvries bewaren!

De takeaway van Gainsbourg kan je bestellen via de knop met takeaway op http://bit.ly/gainsbourgathome.

Foto © Gainsbourg Leuven