• Shopping

Deze toffe adresjes doen mee aan Weekend van de Klant!

Shopping |

Het is dit weekend weer Weekend van de Klant! Tijdens dit weekend word jij, de klant, door de lokale handelaars in de bloemetjes gezet, omdat jij ook dit jaar weer de lokale economie gesteund hebt! In Leuven doen wel 140 handelszaken mee en ook in de deelgemeenten kan je nog deelnemende handelszaken vinden. Wij lichten er alvast enkele toffe deelnemers uit!

Ben je nog op zoek naar een nieuw juweel? Ga dan zeker eens langs bij Karla Mertens in de Amerikalaan 15! De handgemaakte juwelen zijn geïnspireerd op de natuur, symbolen en sacrale geometrie en zien er stuk voor stuk prachtig uit. Bovendien vind je er ook echte kristallen.

Brown Betty is een klein pretpark voor de geur- en smaakzin. Je vindt er thee- en koffiesoorten, fijne chocolade, mediterrane kruiden en een selectie wijnen, streekproducten en accessoires voor een perfect gedekte tafel. Allemaal met veel zorg uitgekozen door de broers Van Roost. Je vindt Brown Betty in de Bondgenotenlaan 6.

Zoek je één winkel waar je zowel kledij als interieur kan shoppen en daarnaast ook nog iets kan eten of drinken? Dan moet je in de Vaartstraat 12 zijn bij Thelma Coffee & Design! Je vindt er kledij in Scandinavische minimal chic-stijl en kan er genieten van een koffie of lekker taartje. Is de stoel waarop je zit wel iets voor bij jou thuis? Ook die kan je kopen!

Ben je benieuwd welke topadresjes nog meer meedoen aan het Weekend van de Klant? Je vindt ze allemaal hier!

Afbeelding © Visit Leuven