• Wat te doen

Een geschenk voor genieters: de ultieme wellness-ervaring bij Vitala

Wat te doen |

Nog steeds op zoek naar een leuk cadeau voor een luxebeest en genieter? Of wil je gewoon zelf eens een echt zen-moment? Een wellness-ervaring bij Vitala Beauty & Wellness is vast iets wat op veel enthousiasme kan rekenen!

Vitala is een klein paradijs in Leuven waar lichaam en geest gerevitaliseerd worden met luxebehandelingen en spa-arrangementen. Eens binnen kan je al meteen genieten van de rustgevende omgeving en word je verwelkomd met de intieme en warme sfeer waar Vitala bekend om staat.

Het Vitala Instituut beschikt altijd over de nieuwste apparatuur voor de ultieme wellness-ervaring en ultramoderne schoonheidsbehandelingen. Bovendien vind je onder hetzelfde dak ook een kapsalon. Zo kom je echt als herboren buiten. Je kan bij Vitala langskomen voor een privé sauna-arrangement van enkele uurtjes, met gebruik van faciliteiten, een massage, hapjes en bubbels, maar je kan jouw bezoek upgraden naar een halve of een volledige dag beauty en wellness, inclusief schoonheidsbehandeling(en) en/of kapsalon!

Deze ervaring kan je eenvoudig cadeau doen met de Cadeaubon Leuven. Eigenzinnige eetadresjes verkennen, shoppen bij hippe interieur- en modezaken, zalig genieten van wellness, proeven van heerlijke wijn… Al deze ervaringen en meer in één geschenkbon waarmee de ontvanger Leuven helemaal naar wens kan beleven. Dan geef je niet alleen de ultieme welness-beleving, maar nog tal van andere ervaringen cadeau!

📍 Vitala Beauty & Wellness, Tiensesteenweg 104, 3001 Leuven/Heverlee

Afbeelding © Vitala