• Eten en drinken

Gainsbourg verdeelt terras in twee: enkele rijen alleen op reservatie, de rest voor spontane gasten

Eten en drinken |

Na wat wel een eeuwigheid lijkt mogen we vanaf 8 mei opnieuw volop genieten van de terrasjes bij de lokale horeca. Bij Gainsbourg zijn ze er alvast helemaal klaar voor. Hun gezellig terras op het Kardinaal Mercierplein wordt puur genieten. Dankzij de luifel en terrasverwarming kan je er steeds warm en droog zitten.

Het terras van Gainsbourg is alvast open op zaterdag 8 mei, woensdag 12 mei, donderdag 13 mei, vrijdag 14 mei en zaterdag 15 mei. Daarna wordt het afwachten wat de herstart geeft en hoe het weer verder verloopt. Voor de data die we zonet vermeldden kan je trouwens reserveren. Geen nood als je ook even spontaan een terrasje wil doen: enkel de twee rijen dichtst bij het restaurant waar je bij de verwarming en onder de luifel zit kunnen worden gereserveerd. Zo kunnen ook onverwachtse gasten genieten van Gainsbourg!

Restaurant Gainsbourg staat vooral bekend voor hun ‘Low & Slow’-gerechten. Ze bereiden er het vlees met veel zorgen en garen het in een Amerikaanse smoker. Het vlees wordt gegaard met specifieke houtsoorten, krijgt een eigen kruidenrub en kan wel 20 uur gegaard worden in de smoker! Zo wordt het vlees heerlijk sappig gerookt en verkrijg je een mooie BBQ-smaak.

Foto © Gainsbourg