• Jobs

Gemeente Herent zoekt coördinator binnendienst

Jobs |

Ben jij een geboren coördinator? Weet jij altijd wat de volgende stappen zijn en kan je met heldere woorden aan anderen uitleggen wat er moet gebeuren? En ben je toevallig ook nog op zoek naar jóúw volgende stap? Gemeente Herent is op zoek naar een coördinator binnendienst, voor een voltijds contract van onbepaalde duur.

Wat wordt er van jou verwacht? Je werkt nauw samen met de uitvoerende en/of administratieve medewerkers van je eigen dienst en met de exploitant van de gebouwen, zoals de sportdienst, de dienst vrije tijd, het sociaal huis. Je staat in voor het organiseren, coördineren en opvolgen van de werkzaamheden, die zowel uitgevoerd kunnen worden door de eigen diensten, waarover je de leiding hebt, als door externe bedrijven. Je formuleert adviezen en ontwikkelt initiatieven en levert op die wijze een positieve bijdrage tot de voorbereiding en bijsturing, uitvoering en evaluatie van het beleid. Als coördinator binnendienst geef je input voor het beleid en de planning van de dienst en je rapporteert systematisch over de werkopdracht aan het diensthoofd.

Naast een bruto maandloon vanaf 2611,44 euro, biedt de gemeente je ook maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler, gunstige vakantieregeling, mogelijkheid tot occasioneel thuiswerk, fietsvergoeding en tussenkomst openbaar vervoer. Je komt bovendien terecht in een gezellige werkomgeving met aandacht voor het welbevinden van het personeelslid. Om in aanmerking te komen dien je minstens te beschikken over een bachelordiploma of gelijkgesteld. De procedure omvat een schriftelijke en mondelinge proef op 17 maart 2022. Indien je op beide onderdelen slaagt, volgen nog psychotechnische testen.

Solliciteren doe je door je cv, motivatiebrief en een kopie van je diploma ten laatste op woensdag 2 maart 2022 door te sturen naar poolstok.jobs@sdworx.com.

Afbeelding © Toerisme Vlaams-Brabant