• Eten en drinken

Geniet van het zonnetje bij Bar Stan!

Eten en drinken |

Op zoek naar leuke adresjes om te genieten van het (langverwacht) zonnetje dit weekend? Dan is Bar Stan eentje om op de lijst te zetten!

Bij Bar Stan in de Constantin Meunierstraat 2 kan je terecht van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Je kan er smullen van heerlijke ontbijtjes, lunches, koffie en dinner. De keuken serveert alles van seizoensgebonden bereidingen tot heerlijk comfort food en fijnere gerechtjes met een verrassende wending. Maar ook wie gewoon wil komen genieten van een koffie, thee, wijntje, fris biertje, aperitief of cocktail kan zich in het gezellige interieur of op het ruime terras zetten.

En voor wie echt wil genieten is er ook de brunch op zondag. Met een opeenvolging van ) la minute gangen die je deelt per tafel weet je meteen weer hoe een zondag moet zijn. De brunch begint en eindigt zoet met tal van hartige bereidingen tussendoor. We krijgen het water al in de mond! Jij ook? Passeer dan zeker eens bij Bar Stan of maak al een reservatie via de website barstan.be

Afbeelding © Bar Stan