• Eten en drinken

Geniet van lokale verwennerij met de Straffe Streekbox!

Eten en drinken |

Een box vol lekker streekbier, heerlijke koffie, snoepjes en koekjes om van te snoepen en meer. Klinkt goed, hé! En wat als ik je zou zeggen dat die box vol lekkers zelfs nog aan huis geleverd wordt ook? Want dát is de Straffe Streek Ontdekkingsbox: een doos vol overheerlijke producten van lokale helden. Als cadeautje voor de foodie in jouw omgeving. Of gewoon lekker als cadeautje aan jezelf.

Je kan trouwens kiezen tussen drie verschillende boxen met telkens een verschillende inhoud. Je hebt de box voor de ontdekker, die graag straffe streekproducten wil leren kennen. Dan heb je de box vol Pajotse trots, met streekproducten die ver buiten de streek gekend én geliefd zijn. En voor de échte gourmands is er de grote box voor de feestelijke ontdekker, vol met heerlijk feestelijke verwennerijen!

Je kán, als je dat wil, op de website van de Straffe Streekbox al een beetje ontdekken wat er zoal in de doos kan zitten. Of (en dit is mijn favoriete aanpak): je bestelt gewoon ie-wie-waai-wég één van de drie boxen en laat je volledig verrassen door de inhoud. Lekker wordt het sowieso tóch!

Je kan jouw box bestellen op www.straffestreekbox.be . Enne: smakelijk alvast, hé! 😋

Foto © Straffe Streek

#ad #native