• Wat te doen

Haal meer uit je bezoek aan Leuven met de ‘Blijf & Beleefdeals’!

Wat te doen |

Corona heeft het lastig gemaakt voor de toeristische sector. Daarom ontwikkelde Visit Leuven samen met de Leuvense logies en andere toeristische partners de ‘Blijf & Beleefdeals’!

Wat zijn die deals dan precies, vraag je nu? Een Blijf & Beleefdeal bestaat uit een overnachting (met of zonder ontbijt) gekoppeld aan een interessant pakket. De deal staat volledig in het teken van Leuven. Wie de stad wil bezoeken krijgt met deze deal een leuke reeks voordelige arrangementen.

Nu dat de toeristische trekpleisters in de stad weer hun deuren opendoen zullen bezoekers kunnen genieten van heel wat leuke activiteiten. Eentje die alvast op de lijst staat, is een rondleiding met gids in de stad en in het gotische stadhuis. Ook een bezoek aan museum M, Abdij van Park, de universiteitsbibliotheek en de Sint-Pieterskerk staan op de planning. Vanaf 26 juni komt brouwerij Stella Artois ook in het rijtje!

Ken je iemand die je graag naar Leuven wil (mee)sleuren, of wil je je eigen stad herontdekken? Neem dan zeker eens een kijkje naar de Blijf & Beleefdeals via https://bit.ly/blijfenbeleefdeals

Afbeelding © Visit Leuven