• Eten en drinken

Het beste zwarte goud drink je bij Madmum Coffee!

Eten en drinken |

Het weer zit dan misschien tegen, maar dat wil niet zeggen dat je er geen gezellige dag van kan maken. Hoe dan, vraag je je misschien af? Wel, als het regent is er geen betere remedie dan een goed bakje troost!

Dat bakje troost vind je in Leuven natuurlijk bij Madmum Coffee in de Tiensestraat 38. Bij Madmum onderstrepen ze kwaliteit in hun woordenboek. Ook eerlijke producten dragen ze hoog in het vaandel. Madmum communiceert bijvoorbeeld rechtstreeks met hun koffieboeren in Colombia. Je moet ons niet op ons woord geloven als we zeggen dat de koffie bij Madmum Coffee heerlijk is. De bonen worden gebrand onder toezicht van oprichter Pieter Claes. Hij werd in 2014 verkozen tot de beste koffiebrander van België. Tip: ben je benieuwd naar hoe het proces in zijn werk gaat? Dan is het personeel meer dan blij om je een sneak peak te geven.

Zin in een heerlijk bakje troost in een gezellig interieur? Dan is dit adresje een must visit. Naast koffie kan je er ook terecht voor iets homemade. Ook ontbijtjes, lunches en afternoon treats staan op het menu.

Afbeelding © Madmum Coffee