• Wat te doen

Het Groot Verlof wordt voor één keer coronaveilig initiatief “Leuven Air”

Wat te doen |

De zomer begint er stilaan veelbelovend uit te zien. Naast de 200e verjaardag van de Kruidtuin, de Zomer van Sint-Pieter, De Groten Hof in het stadspark en het festival CIRKL kunnen we in juli en augustus ook genieten van het coronaveilige initiatief Leuven Air. Dat is het eenmalige alternatieve festival ter vervanging van Het Groot Verlof.

Leuven Air wordt georganiseerd op een coronaveilig evenementenplein buiten het stadscentrum. Het grasveld tegenover Kazerne de Hemptinne in de Hertogstraat (Heverlee) wordt in juli en de eerste helft van augustus de place to be op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavonden. Zeven weekends lang zullen er optredens georganiseerd worden van onder meer Milow en Zwangere Guy.

De meeste optredens zijn betalend, maar er zal ook één gratis optreden per week plaatsvinden. Leuven Air zal een ruime parking hebben en er worden pendelbussen ingeschakeld vanaf het station. Wil je ook een ticket bemachtigen voor een van de evenementen van Leuven Air? Koop dan je ticket vanaf 26 mei om 11u via http://bit.ly/leuvenair2021.