• Weetjes

Het is nooit te laat om van koers te veranderen met Open Universiteit Leuven!

Weetjes |

Vind je het tijd om een nieuwe weg in te slaan? Laat je zeker niet tegenhouden door je werk of je gezin, want met de flexibele afstandsopleidingen van Open Universiteit Leuven is het nooit te laat om van koers te veranderen! Dat is ook wat Annelies uit Herent deed. “Mijn doorgroeimogelijkheden zijn beperkt zonder masterdiploma. Dankzij het korte schakelprogramma management heb ik mijn master behaald in 2,5 jaar door deeltijds te studeren en voltijds te werken.”

OU Leuven heeft een ruim aanbod studierichtingen. Volgens jouw eigen interesses kan je kiezen om een bachelor- of masteropleiding of kortere studietrajecten op te nemen. Dankzij het flexibele afstandsonderwijs studeer jij wanneer het voor jou past. Zo kan je jouw opleiding combineren met het werk en kan je nog steeds de kinderen naar de voetbal of dansles brengen!

Heb je vragen of wil je jouw medestudenten eens ontmoeten, dan kan je terecht bij het studiecentrum. Er staat ook altijd een studieadviseur en een online studiecoach voor je klaar! Nog niet helemaal overtuigd? Studenten die zich aanmelden voor een cursus die tussen 1 september 2021 en 31 augustus 2022 start, komen in aanmerking voor een korting en betalen slechts de helft van het studiegeld!