• Eten en drinken

Het motto van Baracca? (Food)sharing is caring!

Eten en drinken |

Hoe zou je restaurant Baracca in de Tiensestraat 34 te Leuven kunnen omschrijven? Simpel: een stijlvol, donker interieur, waar gezelligheid troef is dankzij een fantastisch foodsharing concept. Iedere avond kan je er tussen 17u30 en 22u terecht voor een gezellige avond met vrienden!

Heel beknopt kan je de menukaart voorstellen als Social bites, Wood oven pizza’s en Cocktails. Alles wordt hier met de grootste zorg bereid. Schalen met kleine, smakelijke hapjes brengen jou en je vrienden letterlijk dichter bij elkaar, om samen van alle heerlijke aroma’s en smaken te genieten. De pizza’s worden volledig huisgemaakt. Het deeg wordt gemaakt met een eigen huisbereide gist, volgens de regels van de kunst! En dan zijn er nog de cocktails, die er naast heerlijk smaken, ook nog eens fantastisch goed uitzien.

De inspiratie, die halen ze bij Baracca bij de Italiaanse voorouders in de koolstofmijnen. Huh, wat?! Jazeker. Na een lange dag in de donkere mijnen, begaven de arbeiders zich immers weer naar hun woonbarakken. Daar zaten ze gezellig samen en deelden ze hun verhalen, met eten en drinken. Die gezelligheid en het gevoel van verbondenheid willen ze in Baracca dan ook graag uitdragen, met hun eigen hapjes om te delen!

📍 Tiensestraat 34, 3000 Leuven.

Open iedere avond van 17u30 tot 22u en op vrijdag, zaterdag en zondag van 12u tot 15u.

Afbeelding © Baracca