• Eten en drinken

Het perfecte, calorie-arm tussendoortje vind je op het Mathieu De Layensplein

Eten en drinken |

Het zonnetje schijnt dus is het tijd voor een ijsje, vind je ook niet? De Belgische aardbeien zijn terug van weggeweest en laat dat nu net zo lekker zijn als topping op de Frozen Yogurt van Moochie. 0% vet, weinig suiker, 100% biologische yoghurt, verse natuurlijke ingrediënten, verfrissend, geweldig lekker én gezonder dan traditioneel ijs, da’s Moochie.

De verse, magere, biologische yoghurt wordt ter plaatse in de winkel bevroren op het moment dat jij je bestelling doorgeeft. Frozen yogurt is een perfect, calorie-arm tussendoortje en ze hebben er trouwens ook yoghurtijs met stevia. De verschillende toppings zoals versgesneden fruit, chocolade, granen, noten, koekjes of snoep maken het feestje compleet. Het geheel wordt afgewerkt met een lekker sausje. Je combineert alles naar wens en creëert zo je eigen, unieke Moochie. Deze maand staan er trouwens terug nieuwe yoghurtsmaakjes op het menu: Bosbes & Limoen!

Ook leuk om te weten: Zowel hun yoghurt, verschillende fruitsoorten als verscheidene toppings zijn afkomstig van de regio rondom hun winkel, van Vlaamse bodem of van biologische teelt. Smakelijk!

Tip: Als je incheckt bij Moochie op Foursquare krijg je een gratis topping aangeboden.

📍 Mathieu De Layensplein 8, Leuven

Foto © Moochie Leuven