• Shopping
  • Wat te doen

Influencers en goodiebags tijdens de week van de Belgische mode

Wat te doen |

Er staat dit weekend en volgende week opnieuw heel wat leuks op de planning van de Leuvenaar! Het zijn dit weekend archeologiedagen en zaterdag 9 oktober wordt de aftrap gegeven van de week van de Belgische mode, waarvan Leuven dit jaar gaststad mag zijn.

Tussen 9 en 16 oktober zal het in Leuven weer bruisen van het leven. De hele week zullen tal van activiteiten georganiseerd worden om de Belgische modemerken in de kijker te zetten. Er wordt een shoppingroute ingericht, er worden modeshows georganiseerd en er zal een heus influencerevent plaatsvinden. Bovendien kan je tijdens het shoppen een goodiebags en cadeaubonnen scoren! Ook individuele winkels kunnen hun eigen acties ondernemen. De winkels die deelnemen aan de week van de Belgische mode kan je herkennen aan de raamstickers, met daarop het gezicht van Kim Van Oncen. Zij is namelijk ambassadrice!

Waarom deze week van de Belgische mode zo gevierd mag worden, dat vat Isolde Delanghe van Mode Unie zo samen: “Belgische mode heeft in alle segmenten en voor alle types van consumenten ongelofelijk veel te bieden en daar mogen we als Belg absoluut trots op zijn!”

Kom meer te weten over de week van de Belgische mode op https://wvdbm.be/.

Afbeelding © WvdBM