• Eten en drinken
  • Shopping

Moederdag? Dat vier je dit jaar met een brunchbox en bloemen!

Shopping |

Heb jij nog geen cadeau voorzien voor Moederdag, maar wil je jouw mama, plusmama, schoonmama, pleegmama, oma, … wel nog eens graag in de bloemetjes zetten? Dan hebben wij een leuke tip voor jou: de Foodbox van SO – The best of both worlds gecombineerd met een boeketje bloemen van Mirte!

De Foodbox van SO – The best of both worlds is een ideale, ontspannen start van de dag voor die speciale moederfiguur in jouw leven. Bovendien kan je in één klap ook een boeketje bloemen van de Leuvense bloemenzaak Mirte laten leveren. Wij vinden het alvast een ideaal cadeau, want je zet je mama letterlijk in de bloemen en je volgt het gezegde: “Liefde gaat door de maag”!

Je hebt keuze uit verschillende ontbijt- en brunchboxen en kan daarnaast ook extra’s bestellen zoals bloemen, een bierpakket, Cava Brut en homemade lemonade siroop. Je cadeau wordt extra persoonlijk door jouw unieke boodschap die toegevoegd wordt aan de bestelling op een kaartje. Een Foodbox bestellen kan via http://bit.ly/somoederdag.

P.S. SO – The best of both worlds maakt zich ook al volledig klaar voor de heropening van de terrassen op 8 mei! Wij zijn alvast benieuwd naar hun vernieuwd terras aan de fontein.

Foto © SO – The best of both worlds