• Shopping

Nieuw boek verschenen over Leuvense inspecteur Thomas Berg

Shopping |

Misdaadauteur Jo Claes kwam in maart op de proppen met zijn gloednieuwe boek over de Leuvense inspecteur Thomas Berg. ‘De doden voorbij’ scoort al meteen goed, want enkele dagen na de verschijning van het boek stond het al op nummer twee van de Top Tien in de Standaard Boekhandel!

Thomas Berg (en vanzelfsprekend dan ook Jo Claes) zijn erg populair. Er zijn al meer dan 10 boeken verschenen over het Leuvens personage. Het boek “Van de hemel in de hel” met de populaire inspecteur opnieuw in de hoofdrol was in 2020 zelfs het best verkochte boek in De Kleine Johannes Kinderboekhandel. Een erg opvallende prestatie voor een boek dat geschreven werd voor een volwassen publiek!

Om de verschijning van het nieuwe boek te vieren, lanceert Jo Claes nu in samenwerking met De Kleine Johannes Kinderboekhandel en het eventbureau Leuven Leisure een speciale actie. Koop je een misdaadroman van Jo Claes in De Kleine Johannes Kinderboekhandel, dan krijg je een gratis fles Leuvens HORTUS-bier aangeboden. De actie geldt vanaf nu tot het einde van de zomer en is geldig op elke misdaadroman, behalve de meeste recente (waaronder ‘Een Tragisch Verhaal’).

Foto © De Kleine Johannes Kinderboekhandel

📍 De Kleine Johannes Kinderboekhandel: Tiensestraat 17, 3000 Leuven