• Eten en drinken

Nieuw in Leuven: pizza per ‘slice’

Eten en drinken |

Het aanbod voor pizza’s in Leuven is zonet nog wat meer uitgebreid. Sinds enkele weken vind je er nu immers ook een vestiging van het Nederlandse New York Pizza. Daarmee opende de keten de eerste vestiging in België. Waar haal jij het liefst pizza’s in en rond Leuven? 😋

New York Pizza is een Nederlandse keten die in 1993 werd opgericht. Op minder dan 30 jaar tijd openden ze maar liefst 200 vestigingen in Nederland! Als je binnenstapt in een filiaal, merk je meteen waarom het concept zo geliefd is. Je kan er namelijk pizza’s kopen per ‘slice’, net zoals je dat in de VS zou doen. Ze gaan trouwens nog een stapje verder. Je kan er zowel pizza’s met maar liefst 4 verschillende smaken bestellen als je eigen pizza samenstellen. Bij dat laatste kies je zelf de bodem, saus, toppings en rand én je kan je eigen creatie ook een naam geven. Naast pizza’s kan je er ook pasta’s en salades kopen.

De pizza’s kan je laten leveren of zelf afhalen aan de gloednieuwe vestiging aan de Naamsevest 4. Dat kan je trouwens elke dag doen, want de winkel is 7 dagen op 7 open. Het menu kan je alvast bekijken op http://bit.ly/menunypizza.

Nog een leuk weetje om mee af te sluiten: jaarlijks bakt de keten maar liefst 11,5 miljoen pizza’s! 🍕

#mijnstadleuven #lovelocal #pizza

Foto © New York Pizza