• Eten en drinken

Nosh: thuis voor alle bagel-lovers in Leuven

Eten en drinken |

Wie kent Leuven beter dan haar eigen inwoners? Als lokale blogger Julie Badisco, van de blog Chez Julie, zegt dat Nosh een topadresje is, dan geloven wij dat onmiddellijk. Nosh is een ontbijt- en lunchbar waar Bagels centraal staan. Hmmm, Bagels… Daar houden we bij Mijn Stad wel van!

Bij Nosh kan je terecht voor de heerlijkste ontbijtjes en lunches. Spek met eitjes of avocado, yoghurt, granola, koffie, muntthee of versgeperst fruitsap, kortom: alles om jou met een goed gevulde maag buiten te laten stappen. Heb je allergenen of volg je een bepaald dieet, dan zet het restaurant alles op alles om jou een perfect alternatief te kunnen aanbieden!

Maar de paradepaardjes van Nosh zijn natuurlijk de bagels en daarnaast ook hun stapels American pancakes! Wel meer dan 20 verschillende bagels en pancakes met verschillende toppings als maple syrup, blauwe bessen, vers fruit, chocoladesaus, banaan en nog veel meer, sieren er de menukaart. Bovendien kan je er ook thuis van genieten, met de rijkelijk gevulde take-away brunches of pancakes-to-go!

Zeker de moeite om eens binnen te springen dus voor een ontspannend ontbijt of lunch of een snelle hap! Nosh is doorlopend open van 9u tot 16u, behalve op dinsdag en woensdag.

📍 Naamsestraat 14, 3000 Leuven

Afbeelding © Nosh