• Wat te doen

Nostalgische nachtwandeling in Leuven

Wat te doen |

Wat is jouw favoriete herinnering aan het Leuvense nachtleven? Wij herkennen heel wat verhalen van de jonge en oude legendes die je te horen krijgt tijdens de ‘Nachtwandeling’. Deze nieuwe wandelroute neemt je mee langs iconische plekken van het Leuvense nachtleven. Op je wandeling wordt je vergezeld door de boeiende audioverhalen van jongerenorganisaties Nacht en Nachtplan.

Op de 7 locaties vind je telkens een QR-code. Nadat je die scant, hoor je het bijhorende audiofragment. De wandeling zelf kan je maken wanneer je kiest. Je hebt enkel een smartphone, een koptelefoon of oortjes en natuurlijk een stevig paar wandelschoenen nodig. Je vindt de wandeling terug op http://bit.ly/leuven-nachtwandeling en de verhalen zelf kan je ook gewoon al online beluisteren op http://bit.ly/audionachtwandeling. 🎧

Op de wandeling passeer je aan AperO, Belgisch Congo, Der Machine, Manhattan, Rumba, Silo en Stelplaats. Nog een leuk weetje om mee af te sluiten: de wandeling werd gelanceerd begin november en na twee weken waren de verhalen al meer dan 2.000 keer beluisterd!

#mijnstadleuven #wattedoen #wandeling

Foto © Jente Waerzeggers