• Jobs

OCMW Boutersem zoekt Coördinator Thuisdiensten!

Jobs |
Female nurse happily chatting to patient

Niets mooier dan een job waar je echt iets kan betekenen voor mensen, toch? Het OCMW van Boutersem is zo’n warme werkomgeving, waar medewerkers van verschillende diensten kwetsbare personen kunnen bijstaan in het dagelijkse leven, met gezinszorg, poetshulp of warme maaltijden. Deze diensten moeten natuurlijk allemaal gecoördineerd worden. Ben jij hier de geschikte persoon voor, solliciteer dan vóór 28 november bij de personeelsdienst van Boutersem.

Als coördinator van de thuisdiensten ben je verantwoordelijk voor de opvolging van werkverdeling, werkorganisatie, uurrooster en verlofregeling van de collega’s van de dienst thuiszorg. Voor de cliënten sta je in voor de begeleiding en volg je dossiers op aan de hand van huisbezoeken. Je zal ook helpen met de administratie rond de wettelijke administratieve verplichtingen rond de erkenning van de diensten en betoelaging van overheidswege. Kortom, aan variatie geen gebrek! Je geniet van extralegale voordelen zoals glijdende werktijden, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, een gunstige vakantieregeling en vergoeding voor woon-werk- en dienstverplaatsingen.

Lijkt dit jou de job van je leven? Lees alles over deze vacature op https://bit.ly/Boutersem_vacatureOCMW en solliciteer nog voor 28 november!