• Eten en drinken
  • Shopping

Ook Tournée Minérale bij whisky- en ginspecialist Angels Share

Shopping |

Misschien ken je de winkel Angels Share in de Mechelsestraat al en heb je al eens genoten van hun aanbod lekkere whisky en gin. Maar wist je ook al dat je er alcoholvrije dranken kan kopen zoals Nona June, Nudo en No Ghost in a Bottle? Handig tijdens Tournée Minérale! 😍

Eigenaar Delly was altijd al gefascineerd door Groot-Brittannië en leerde op zijn vele verkenningen van het eiland ook allerlei Schotse godendranken kennen. Ondertussen heeft hij al vele jaren distilleerderij na distilleerderij bezocht en is hij een echte kenner geworden. In Angels Share deelt hij zijn wijsheid met zijn klanten en verkoopt hij topdranken. Daarbij beperkt hij zich niet tot Schotland zelf: Delly speurt ook elders in de wereld naar goede whisky en gin.

In het aanbod van Angels Share vind je onder andere ook de non-alcoholisch gin NONA June. Stichter Charlotte ontwierp haar drankje oorspronkelijk in de living, haar laboratorium van dienst. Daar maakte ze haar alcoholvrije gin met maar liefst negen gedistilleerde kruiden, vandaar ook de naam. Leuk om te weten: bij het maken van de spirit kon Charlotte beroep doen op verschillende topchefs en sommeliers voor feedback.

Binnenkort kan je het aanbod van Delly bovendien ook in de nieuwe webshop kopen! In afwachting daarvan haal je jouw dranken nog steeds in de winkel in de Mechelsestraat.

Foto © Angels Share

Mechelsestraat 50

3000 Leuven