• Eten en drinken
  • Shopping

Origin’O, van eerlijke groenten en fruiten tot ecologische make-up!

Shopping |

Heb je al gehoord van de O’producten van Origin’O? Het zijn producten waarvoor de handelaars een eerlijke prijs krijgen, die lokaal geproduceerd worden met respect voor de ambacht en die ook nog eens 100% biologisch zijn. Goede redenen dus om de winkel eens een bezoekje te brengen!

De meer dan 15 moderne filialen van Origin’O liggen verspreid in heel Vlaanderen. Natuurlijk kon ook Leuven niet ontbreken in hun lijstje van moderne buurtwinkels. Je kan hun biologische en vegetarische producten kopen aan Craenendonck 5. Naast biologische en vegetarische voeding vind je er ook ecologische huishoudproducten en zelfs make-up! Ideaal om een ecologische levensstijl te onderhouden dus.

De buurtwinkel van Origin’O is geen klein biowinkeltje, maar ook geen biologische supermarkt. Je kan het zien als de moderne buurtwinkel, waarbij het persoonlijke contact met de klanten hun grootste troef is. Als je bijvoorbeeld op doktersadvies bepaalde dingen niet meer mag eten, kan je bij Origin’O rekenen op persoonlijke begeleiding doorheen de winkel.

Plan je binnenkort een gezellig etentje met je knuffelcontact? Check dan zeker eens hun website. Je vindt er een heleboel lekkere receptjes. Van aperitiefhapjes, tot cocktails, soepen, hoofgerechten en desserts. Op hun website vind je naast receptjes ook interessante blogposts zoals ‘Hoe ga je voedselverspilling tegen’, ‘Kinderen en groenten: een vak apart’ en ‘Geef een natuurlijke boost aan je weerstand’.

Benieuwd? Neem dan snel even een kijkje op hun website: http://bit.ly/origino

Foto © Origin’O Leuven