• Shopping

PLEK verhuist terug naar de Mechelsestraat en viert met kortingen

Shopping |

De winkel PLEK bevindt zich ondertussen al een tijdje op de Vismarkt. Binnenkort kan je echter weer snuisteren tussen de leuke spullen in het vertrouwde pand in de Mechelsestraat. Om dat te vieren houdt de winkel een totale uitverkoop van de benedenverdieping.

In PLEK vind je heel wat verschillende stijlen in de collectie. Hoewel heel wat spullen inspiratie halen uit alle werelddelen, probeert de winkel om eerlijke items te verzamelen en de ecologische impact op het milieu te beperken. Naast het toffe interieur kan je er in normale tijden ook genieten van een koffietje of huisgemaakte taart aan de koffietoog. Ook designspullen van up-and-coming Leuvense ontwerpers krijgen een plaatsje in de gezellige winkel.

Sinds 30 oktober 2020 moest de winkel noodgedwongen een nieuw onderkomen zoeken wegens de wegenwerken in de Mechelsestraat. Nu die werken bijna afgerond zijn, verhuist PLEK dus opnieuw naar hun vertrouwde stekje. Vanaf 1 april vind je de winkel opnieuw in de Mechelsestraat, maar niet voordat ze een totale uitverkoop met kortingen tot -40% houden.

Een ‘plek’je om nog eens langs te gaan dus!

Foto © PLEK