• Wat te doen
  • Weetjes

Shakespeare is dead: een boeiend programma met bekende namen!

Weetjes |

Leuven maakt opnieuw kennis met een leuk nieuw festival! 22 t.e.m. 26 februari vindt het festival voor nieuwe toneelschrijfkunst plaats in Leuven onder de naam ‘Shakespeare is dead’. Met bekende en minder bekende namen… Naast Michael Pas, Dimitri Leue en Warre Borgmans komen ook Peter De Graef, de KOE, De Nwe Tijd, Hof van Eede… naar Leuven afgezakt. Hoogdagen voor wie een van zijn idolen aan het werk wil zien, dus!

Shakespeare is dead is een festival voor nieuwe toneelschrijfkunst. Out with the old (Shakespeare), in with the new! Op het programma staan allerlei leuke activiteiten om hedendaags toneel dichter bij de Leuvenaar te brengen. Avondactiviteiten met premières en recente voorstellingen van nieuwe toneelteksten, dagactiviteiten zoals workshops en masterclasses én een professioneel luik voor auteurs, vertalers, dramaturgen, regisseurs, gezelschappen en uitgeverijen.

Dus, sta je al te trappelen om een voorstelling met jouw favoriete Nederlandstalige toneelschrijver te zien, of wil je alle tips & tricks leren om zelf aan de slag te kunnen? Bekijk dan zeker het volledige programma en schrijf je in voor jouw favoriete activiteiten!

Afbeelding © Leontien Allemeersch