• Eten en drinken
  • Wat te doen

Smullen bij lokale horeca op de Leuvense stadswandeling

Wat te doen |

Sinds januari kan je in Leuven een nieuwe stadswandeling maken. De wandeling gaat uit van de organisatie Travelbase en enkele enthousiaste Leuvenaars. De route van zo’n 7 kilometer combineert wandelen met opdrachtjes, weetjes, een kleine quiz en lekkers van de lokale horeca.

Wil je Leuven op een originele manier (her)ontdekken en tegelijk de horecasector steunen? Dan is De Stadswandeling in Leuven je ideale weekenduitstap. Elke zaterdag en zondag kan je de coronaveilige wandeling afleggen. Deze leuke uitstap werd voor het eerst georganiseerd in Amsterdam. Sindsdien is het principe uitgebreid naar andere steden, zowel in Nederland als Vlaanderen. Sinds kort kunnen we er dus ook van genieten in ons eigen Leuven! Met wie wil jij deze wandeling wel eens maken?

Inschrijven voor het weekend kan telkens vanaf de woensdag om 17.00u via http://bit.ly/destadswandelingleuven. De wandeling kost €4 per volwassen deelnemer en de speciale horecadeal kost €5 per stop. Je wandelt best tussen 12.00u en 18.00u, maar bent in principe vrij om te kiezen. De route en de informatie over horeca, de quiz en opdrachten ontvang je ten laatste de avond voor je uitstap.

P.S. Heb jij een horecazaak en wil je meedoen aan deze stadswandeling? Dan kan je altijd contact opnemen met de organisatie via info@destadswandeling.com.

Foto © De Stadswandeling