• Wat te doen

Speelse gezinswandeling door Leuven dankzij Knuffeltochten

Wat te doen |

In Leuven zal er de komende weken meer dan anders geknuffeld worden (binnen de eigen bubbel dan toch). PIEP Cultuurprikkels en Visit Leuven hebben immers twee Knuffeltochten samengesteld door de stad. De wandeltochten zijn bedoeld voor gezinnen en vormen een speelse speurtocht door Leuven.

De tochten werden geïnspireerd door het eerste Leuvense stadskinderboek ‘Knuffel gezocht, een speurtocht door Leuven’ van Kim Crabeels en Jelle Van den Heede uit 2019. Samen met Knuffel ontdek je de leukste speelplekjes in de stad. De Knuffeltochten zijn gebundeld in één wandelgids die je voor €2 kan kopen bij Visit Leuven of M Leuven of kan je downloaden via http://bit.ly/knuffeltochtleuven.

De Knuffeltochten kunnen samen gewandeld worden in een langere route of je kan ze op twee aparte momenten afleggen. De tochten vertrekken vanaf het Victor Broosplein en op de Grote Markt en zijn toegankelijk voor kinderwagens en loopfietsjes. Je passeert ook aan babyspots waar je baby’s kan voeden of verschoenen en aan Buggypunten.