• Shopping

Studio Strick: van make-overs op familiefeesten naar een “winkel vol powervrouwen”

Shopping |

Op 17 oktober 2020 opende Liselotte Strick haar ‘feel good beauty bar’ Studio Strick in de Diestsestraat. Liselotte is geen klassieke schoonheidsspecialiste. Ze kiest voor een no-nonsense aanpak, met een accentje rock ‘n roll. Verder gelooft ze heilig in een persoonlijke aanpak omdat ieders huid anders is. Bij Studio Strick kan je terecht voor gezichtsverzorging op maat, make-up en workshops.

Liselotte omschrijft zichzelf als een echte ‘sucker for love’. Ze is 32 jaar en brengt haar vrije tijd door met haar ideale wederhelft, haar dochtertje van bijna 4 jaar en haar twee plusdochters. Daarnaast is ze dol op lekker gaan eten, een lekker aperitiefje, gezelligheid en shoppen bij onder meer Nuude. Naast haar passie voor make-up en huidverzorging gelooft ze ook in de kracht van planten, essentiele oliën en edelstenen.

Het ontstaan van Studio Strick

“Ik was als kind al gebeten door make-up”, legt Liselotte uit. “Zo versierde ik op elk familiefeestje iedereen met de make-up uit mijn mama's tasje en lintjes van de pakjes. Ik denk dat het mooi maken van anderen toen al in mijn bloed zat. Een opleiding schoonheidsverzorging was dan ook een logische stap voor mij. Na mijn klassieke opleiding schoonheidsverzorging specialiseerde ik me in make-up en bodypainting.”

“Ik vind het heel belangrijk om voor de volle 100% achter producten te staan die ik promoot. Ik was al snel verkocht aan één bepaald merk, Sisley. Hun natuurlijke ingrediënten en visie spraken me heel erg aan en het was dan ook een droom die uitkwam om voor dat merk te mogen werken. Ik was er beautycoach over heel België en Luxemburg, gaf opleidingen make-up en werkte mee aan evenementen. Toch bleef het kriebelen om mijn eigen zaak uit te baten. Ik startte in mijn kamertje thuis in Herent in bijberoep en ondertussen heb ik een fysieke winkel en webshop uit de grond gestampt!”

Een persoonlijke winkel vol powervrouwen

In Studio Strick vind je allerlei natuurlijke, duurzame en veganistische producten. Liselotte werkt samen met kleinere groeiende merken die een echt verhaal met een mooie boodschap hebben. Daarbij is het heel belangrijk dat ze dezelfde filosofie deelt als de merken: eerlijk, natuurlijk en no-nonsense. Enkele van de merken die ze verkoopt zijn volledig Belgisch en het merk Golden Hour is zelfs helemaal Leuvens. Bovendien worden alle merken geleid door vrouwelijke ondernemers. Studio Strick is dus een echte winkel vol powervrouwen!

“Wat mij onderscheidt is dat ik persoonlijke service heel hoog in het vaandel draag. Vandaar ook de naam Studio Strick: ik wilde er iets persoonlijks van mezelf in verwerken. Ik geef graag oprecht goed advies over wat bij je past en wat je thuis ook gemakkelijk kan gebruiken. Bovendien geloof ik niet in hokjes als het aankomt op advies. Elke huid is anders, net zoals je persoonlijkheid, levensstijl en gewoonten. Ik probeer dan ook zoveel mogelijk te kijken naar wat jouw huid nodig heeft.”

Foto © Ellen Popshots

🛍️ http://bit.ly/studiostrick

Diestsestraat 174
3000 Leuven