• Eten en drinken

Van ‘t padje gaan ter hoogte van Afrit 20

Eten en drinken |

Ook in onze deelgemeentes kan je vanaf 8 mei opnieuw genieten van een terrasje. Bij Afrit 20 in Wilsele zitten ze vol enthousiasme af te tellen tot de grote dag. En eerlijk: na het zien van deze zomerse foto van hun buitenterras zijn wij ook volop aan het aftellen!

Het gezellige café Afrit 20 start op zaterdag 8 mei duidelijk met veel goesting. Ze openen er de deuren van 10u tot 22u. Het café moest in november 2020 nog in mineur hun tweede verjaardag vieren. Gelukkig staan ze er nu weer met een pak enthousiasme! Wij verlangen alvast weer naar hun lekkere streekbiertjes, hun bier van de maand en JAVA koffie op hun gezellig terras. Je kan er trouwens ook terecht bij slechter weer, want het terras is overdekt en verwarmd.

Het adresje is erg geliefd bij petanqueliefhebbers. Het is immers de thuisbasis van de Petanqueclub Leuven. Ook burgemeester Mohamed Ridouani kent het adresje en kunstenaar Roncha bracht er in december nog een bezoekje. Hij pimpte de ruit van het café toen met de slogans “Hello, is it beer you’re looking for?” en “Weldra maar weer iets bestella”.

📍 Aarschotsesteenweg 334, 3012 Wilsele

Foto © Afrit 20