• Shopping

Villa Popcorn: “Kinderfeestjes organiseren wordt kinderspel”

Shopping |

Sommige ouders horen in de verte al alarmbellen rinkelen, wanneer hun kind graag klasgenootjes wil uitnodigen voor verjaardagsfeestje. Je wil jouw stralende jarige een fantastische dag bezorgen, maar hoe zorg je ervoor dat je al die kindjes kan bezighouden en dat ze zich niet vervelen? Daar heeft Villa Popcorn uit de Louis Melsensstraat te Leuven een antwoord op!

Britt en Caroline weten als jonge mama’s maar al te goed hoe belangrijk de feestjes voor kinderen zijn. Bij Villa Popcorn vind je dan ook de onmisbare decoratie, maar vooral heel veel inspiratie voor onvergetelijke activiteiten! Ga met de kinderen aan de slag in de keuken en maak gezonde traktaties. Laat hun energie los op creatieve opdrachten, zoals het bouwen en beschilderen van kartonnen speelhuizen en knutselen, of op de allerleukste piñata’s! Daarnaast kan je ook supertoffe feestpakketten bestellen en zelfs volledig gethematiseerde slaapfeestjes huren.

Kom dus zeker eens piepen bij Villa Popcorn, wanneer je nog eens een feestje organiseert. Met zoveel plezante activiteiten wordt er nog lang over het feestje van je kind nagepraat, tot de volgende verjaardag! Zaterdag 16 oktober wordt er trouwens een leuke kinderworkshop gegeven: zeemeerminnenaccessoires maken! Kom je ook?

📍 Villa Popcorn, Louis Melsensstraat 17, 3000 Leuven

Afbeelding © Villa Popcorn