• Shopping

Villa Popcorn: “Ons droomfeest toen we klein waren? Een slaapfeestje met verwenthema en tipi’s!”

Shopping |

Een onvergetelijk kinderfeest organiseren? Dat doe je met de hulp van Britt en Caroline. De twee vriendinnen uit Leuven zijn zelf jonge mama’s en ze stampten recent een webshop uit de grond. Je vindt er alles om van de verjaardag van je kind een topdag te maken. Denk aan thema’s zoals circus, dinosaurus, ruimte en eenhoorns. Onze interesse was meteen gewekt en dus hadden we bij Mijn Stad Leuven een leuke babbel met de Villa Popcorn dames.

Wat is het concept van jullie webshop Villa Popcorn precies?

Wij organiseren zelf geen feestjes. De ouders kunnen feestmateriaal bestellen op onze website om zo zelf een onvergetelijk feestje te organiseren voor hun oogappel. Er zijn slaapfeestjes te huur die wij met plezier komen leveren en klaarzetten indien de mensen geen tijd hebben om het zelf te doen, maar daar stopt voorlopig onze inbreng. Momenteel worden er slaapfeestjes gegeven voor broers en zussen of met je beste vriendje of vriendinnetje. We hopen dat de slaapfeestjes na corona uitbreiden zodat de jarige al zijn of haar kameraadjes kan uitnodigen voor een spannende ‘korte’ nacht. Wij werken ook samen met animatieteams die kunnen zorgen voor amusement en een plezante aanvulling voor elk feest.

Wat was jullie droomfeest toen jullie klein waren?

Ons droomfeest toen we klein waren? In onze tijd werden themafeestjes nog niet georganiseerd. Mochten we nu kunnen kiezen, gaan we zonder twijfel voor het slaapfeestje met verwenthema! Samen met vriendinnen een maskertje opdoen, voetjes in een voetenbadje met melk, komkommers op de ogen, nagels lakken en daarna lekker slapen in dromerige tipi’s… Klinkt toch heerlijk, neen?

Kan je eens kort schetsen hoe jullie idee ontstaan is?

Het idee is eigenlijk meer dan 20 jaar geleden ontstaan toen ik (Caroline) nanny was in New York. Daar worden kinderfeestjes uitgebreid gevierd. Na 13 jaar onthaalouder zijn in België werd het me fysiek te moeilijk om door te gaan, zeker na de diagnose van borstkanker in maart. Britt kwam me toen bezoeken met een bloemetje. We zijn aan de praat geraakt en tegen dat Britt naar huis ging waren we collega’s. We zaten onmiddellijk op dezelfde golflengte!

We hebben iets horen waaien over kinderyoga. Hoe zit dat precies?

Britt heeft inderdaad een diploma kinderyoga, maar momenteel hebben we onze handen vol. Als klanten geïnteresseerd zijn in kinderyoga, kunnen we hen zeker doorverwijzen naar kennissen die met veel plezier klaar staan om yogalesjes te geven.

Bedankt voor de leuke babbel en nog veel succes!

P.S. Kon je ook je ogen niet afhouden van van de leuke kleren van Britt en Caroline op de foto? We geven je groot gelijk! De dames werden gekleed door Nuude, een webshop van twee vriendinnen uit Leuven. Lees hier meer over Nuude.

🍿 De feestjes kunnen besteld worden via http://bit.ly/villapopcornleuven.

Foto © Vertommen