• Jobs

Word jij de nieuwe hoofddeskundige financiën voor stad Landen?

Jobs |

Wil je graag mee vormgeven aan Landen? Krijg je energie van het plannen, organiseren en coördineren van een financieel beleid? Dan ben jij dé geknipte persoon om de nieuwe hoofddeskundige financiën te worden van stad Landen!

Als hoofddeskundige financiën werk je mee aan het financieel beleid van het lokale bestuur en sta je de financieel directeur bij in de invulling van zijn ambt. Onder de eindverantwoordelijkheid/leiding van de financieel directeur stem je de werking van de dienst af, om zo een efficiënte en effectieve dienstverlening tot stand te brengen. Ook niet onbelangrijk om te weten: je fungeert als eerste aanspreekpunt, zowel voor de eigen dienst als voor de andere diensten. Mooi, toch?

Lijkt deze functie je wel wat? Dan wil je vast ook wel weten wat de vereisten zijn, denk ik. Dus, bij deze! Je moet een diploma hebben dat toegang geeft tot een functie van niveau B (bachelordiploma of hieraan gelijkgesteld). Bovendien heb je een minimum 3 jaar relevante beroepservaring in de financiële sector én slaag je met vlag en wimpel voor de selectieprocedure.

Wat krijg je ervoor in de plaats? Wel: een aanstelling in contractueel dienstverband en een brutomaandloon (schaal B4-B5) van min. € 2.952,27 of max. € 4.809,46. Relevante beroepservaring kan meegerekend worden voor geldelijke anciënniteit, dus vergeet zeker niet jouw relevante ervaring extra in de kijker te zetten. Andere mooie voordelen zijn onder andere maaltijdcheques van €8,00 euro, 32 verlofdagen en 14 feestdagen, pensioensparen 3%, een vergoeding woon-werkverkeer met openbaar vervoer & fiets, een hospitalisatieverzekering en gratis gebruik van enkele stadsdiensten.

Dus: is jouw goede voornemen voor 2022 om te streven naar een betere woon-werk balans? En hou je ervan om met budgetten, balansen en planningen bezig te zijn? Stuur jouw sollicitatie (motivatiebrief, CV & een kopie van jouw diploma) per brief naar Stationsstraat 29A1, 3400 Landen t.a.v. de dienst personeelsbeleid of mail ze naar selectie@landen.be. Kandidaturen moeten ten laatste op 18 januari 2022 toekomen bij het bestuur. Voor meer info kan je ook steeds bellen naar 011 88 03 07 .

Ik zou alvast zeggen: veel succes! En wie weet start jij het nieuwe jaar met jouw (regionale) droomjob in Landen!

Foto © Pexels