• Weetjes

Word jij de nieuwe werkleider van de technische dienst van Boutersem?

Weetjes |

De gemeente Boutersem is op zoek naar een nieuwe werkleider haar technische dienst. Heb jij ontzettend veel goesting om mee te helpen bouwen aan een buitengewoon Boutersem als een dynamische, landelijke gemeente? Heb jij een passie voor kwaliteit en heb je bakken organisatorisch en leidinggevend talent? Dan ben jij misschien wel de geknipte persoon voor deze job.

De technische dienst staat in voor het onderhouden en verbeteren van de gemeentelijke weginfrastructuur en doet onderhouds-, herstellings- en aanlegwerken inzake gebouwen en openbaar domein. Veiligheid en gezondheid staan bij iedere opdracht voorop.

Als werkleider stuur je een team van 14 medewerkers aan en volg je grote en kleine projecten op. Jij geeft jouw team de nodige motivatie en structuur om iedere opdracht tijdig en correct af te werken. Jijzelf hebt een boeiend en afwisselend takenpakket en kan daarbovenop genieten van fijne extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, fietsvergoeding en terugbetaling van woon-werkverkeer en een hospitalisatieverzekering.

Lijkt dit jou wel wat? Bekijk dan snel de volledige vacature en andere jobopportuniteiten bij de gemeente Boutersem hier!

Afbeelding © Straffe Streek