• Jobs

Zie jij de toekomst bij GF Piping Systems?

Jobs |

GF Piping Systems is de toonaangevende leverancier van duurzame kunststof leidingsystemen voor de Belgische en Luxemburgse markt. Jaarlijks groeit het bedrijf en wordt er gezocht naar nieuwe collega’s. Sales Engineers, Technical Support Engineers, Business Development, Marketing… Een breed aanbod aan vacatures dus!

Bij GF Piping Systems mag iedere medewerker met nieuwe, innovatieve en duurzame ideeën op de proppen komen. Heeft je idee marktpotentieel? Dan krijg je alle kansen om je in de materie te verdiepen en het idee uit te werken. Zo kan je al je talenten benutten en krijg je veel kansen om door te groeien! Ingenieurs bij GF Piping Systems krijgen een heel gevarieerd aanbod van projecten voorgeschoteld. Tijdens die projecten kan je jezelf ook verdiepen in de processen van de klant. Dankzij jouw scherp inzicht kunnen de klanten hun processen nog vele malen beter maken.

Duurzaam en innovatief, die waarden vind je bij het bedrijf overal terug, ook in de opleidingen. Er wordt gebruik gemaakt van VR-technieken, waardoor elke cursist de handelingen op een veilige, maar toch effectieve manier, kan uitvoeren en oefenen, zonder dat er onbruikbaar materiaal overblijft na afloop!

Misschien vind jij hier jouw droomjob wel? Bekijk de vacatures op https://gf-jobs.be/ en misschien komt het volgende fantastische idee wel van jou! Kom op 12 oktober tussen 14u en 18u alvast eens langs bij de stand op Jobvillage in de Brabanthal te Leuven.