• Eten en drinken
  • Shopping
  • Wat te doen

3 x unieke bierwandeling in Mechelen

Wat te doen |

Bierliefhebber Jonathan startte in september 2020 met Den Tourgist. Met zijn nieuwe zaak houdt hij zich bezig met biertastings, foodpairing en rondleidingen. Hij lanceerde daarnaast ook zijn coronaveilig concept van Biertours.

Jonathan richtte zijn zaak Den Tourgist op om al zijn passies te bundelen. Hij is een levensgenieter en bierliefhebber die vaak wandelt en graag verhalen vertelt. Al die zaken combineert hij nu in verschillende bierbelevingen. Zo zet hij biertastings, bierpairings, bierconsults en biertours op poten.

Dat laatste is een unieke ervaring in en rond Mechelen die bovendien nog eens coronaveilig is. Het is een individuele en interactieve wandeling. Je hebt keuze uit drie routes: een stadswandeling in de tuinen van Mechelen, een natuurwandeling in Den Battelaer en een natuurwandeling in het Mechels Broek. De bierwandelingen zijn uitgerust met QR-codes en bevatten een bierbag met twee biertjes en bijpassende chocolade. Het beste is dat het pakket varieert per wandeling. Vond je de eerste wandeling leuk? Dan kan je dus gewoon nog eens twee unieke bierwandelingen afleggen!

Heb je interesse in zo’n biertour? Dan kan je jouw pakket vastleggen via http://bit.ly/dentourgistbiertours.

Foto © Den Tourgist