• Wat te doen
  • Weetjes

Alles klaar voor een zalig zonnige Maanrock? Check!

Weetjes |

Het is zover, Maanrock in het park wordt vanavond officieel afgetrapt door The Geraldines op het hoofdpodium in de Kruidtuin! Maar heb je alles mee om er een zalig zonnige – en veilige – Maanrock van te maken? Doorloop voor de zekerheid nog even mijn last minute checklist voor een topfeestje vanavond!

✔️ Oordopjes: want die komen altijd wel van pas om bij live-concerten je gehoor te beschermen. En zo kan je nog jaren van de ambiance op live-concerts en festivals genieten!

✔️ Comfortabele dansschoenen: zodat je tot aan de laatste act van de avond je moves kan tonen. Smeer je benen al maar in, want het mág weer en we geven er natuurlijk een lap op!

✔️ Identiteitskaart en Covid Safe ticket: zo bewijs je dat je he-le-maal covid safe bent én klaar om te feesten op het festivalterrein zonder mondmasker of 1,5m afstand! Je hoeft het Covid Safe ticket trouwens niet per sé af te printen, je kan het aan de ingang ook op je GSM tonen, via de CovidSafeBE-app.

✔️ Je goede humeur: Want er kan – dankzij de inspanningen van alle organisatoren én vrijwilligers – weer gedanst en gefeest worden op deze 24ste editie van Maanrock!

Zo. Check, check en… check? Dan ben je er helemaal klaar voor! Kijk voor je naar de podia vertrekt nog even naar het weerbericht én naar de druktebarometer op de Maanrock-website en veel plezier!

Foto © Astrid Leriche