• Weetjes

Astrids gedacht: aftellen naar zoveel leuks!

Weetjes |

Ahhh, december. Nu komen de feestdagen en het einde van het jaar écht wel dichterbij. Ben jij al over je goede voornemens aan het nadenken? Allez, je hebt nog drie weken hé, maar toch. Je kan nooit goed genoeg voorbereid zijn.

Van voorbereid gesproken, trouwens! Ik vroeg er eerder deze week al achter, maar ben nog altijd keibenieuwd: wat zijn jullie plannen voor of tijdens De Warmste Week? Ik zag al dat de Kaffee-Ine aan de warmste koffie doet (wat me een perfect excuus geeft om er dit weekend eens langs te gaan). Maarreuh: ik ben er van overtuigd dat er nog een hoop toffe acties zijn waar ik gewoon nog niet van op de hoogte ben. Als je iets zou organiseren: aat het me weten, hé! Dan maken we er samen een extra warme actie van met een toffe post.

Wie feestdagen zegt, zegt ook gezelligheid, lekker eten en… cadeautjes. Allez, ik wéét dat de feestdagen niet alleen rond cadeaus draaien, maar zeg nu zelf. Hoe *tof* is het om hét perfecte cadeautje voor iemand te vinden en hun gezicht dan te zien wanneer ze het opendoen? Ik ben zo iemand die dan eigenlijk niet kan wachten tot Kerstmis en het al direct wil verklappen. Herkenbaar?

Maar dus. Met de feestdagen in zicht heb ik me deze week nog eens volledig mogen smijten in het samenstellen van gift guides. Enne: er komen er volgende week nog een paar aan! Voor boekenwurmen, plantenliefhebbers, actievelingen en fans van ervaringen. De nieuwsbrief is om die reden ook een beetje opgeschoven naar volgende week woensdag. Zodat er extra veel tips instaan voor wie nu nog naarstig op zoek is naar hét cadeau om te geven.

Last but not least, kijk ik al enorm uit naar al het leuks dat het (aangepaste) winterprogramma van Mechelen Houdt Je Warm voor ons in petto heeft. Het kunstwerk Gaia in de Sint-Romboutskathedraal wordt vast een prachtige publiekstrekker. En we moeten nog horen welke concerten er gaan mogen plaatsvinden voor De Warmste Week, maar er werd al geteased dat het over grote namen gaat, dus… spannend!

Er is dus een hoop om naar uit te kijken, ik geef het alvast maar mee. En zodra ik meer weet, breng ik jullie ook op de hoogte natuurlijk. 👀

Allez, goed weekend hé!