• Weetjes

Astrids gedacht: dat groot nieuws mag nu aangekondigd worden! 🎉

Weetjes |

In september, ondertussen al bijna twee maanden geleden, schreef ik over een ongelofelijk tof project waar ik op dat moment mee bezig was. En, als je het u nog zou herinneren, schreef ik destijds ook dat ik er nog niet veel over mocht zeggen. Awel, nu mag dat wel. En waar beter om het er even over te hebben dan in de wekelijkse column hé!

De foto verklapt eigenlijk al een klein beetje: ik mag de Mechelse eer hoog houden in 1 Jaar Gratis! Ik moet nog altijd af en toe eens in m’n arm nijpen om te beseffen “Ik mag daar aan meedoen, jawadde!”. En dan nog eens met een ongelofelijk toffe, uitbundige, extraverte bende, die ineens ook alle toffe plekjes in Mechelen ontdekt hebben (waaronder de Mechelse terrasjes, hé!). De eerste aflevering wordt uitgezonden op donderdag 2 december, dus: jij supportert toch ook, hé? 🥳

Soit! Eventjes terug naar het nu, want wat een ongelofelijk toffe week was dit ook! Kaat belde me op over de gratis fietstour voor Dag van de Ambachten. Het zijn echt top-adresjes die er op staan, dus meefietsen zou ik zo zeggen! Ik ontdekte ook Kizuri in de Vleeshalle, het nieuwe restaurant van Gingia. En mannekes, echt. Ik ga er snel nog eens langs moeten gaan, want ik droom nog van die moambesaus. Zo lekker!

En dit weekend, ja… dan zit ik ook weer niet stil, hé! Zaterdag worden huwelijksjubilarissen in de bloemetjes gezet en eerlijk? Ik ben écht keicurieus naar hun relatietips, zeker nu we misschien weer langer in ons kot gaan moeten blijven. Zaterdagavond ga ik dan weer naar Breendonk, voor Breendonk Vertelt. Vrijwilligers en gidsen kruipen er in de rol van voormalige gevangenen, om hun verhaal te vertellen en doen blijven leven. Vrolijk word je er misschien niet van, maar het belooft wel razend interessant te worden.

Enne: volgende maandag doe ik een lesje burlesque mee voor getest & goedgekeurd, dus zondag zoek ik al best m’n outfit eens bij elkaar, denk ik. Aangezien ik al bijna een jaar op sneaker leef, ben ik benieuwd of het wel goed gaat komen, zo sierlijk proberen dansen én dan nog eens op hakken… 😂

Allez, dit zijn mijn plannen. En wat zijn die van u?
Enne: goed weekend, he!

Foto © één