• Weetjes

Astrids gedacht: de laatste voor nu

Weetjes |

Awel, ik heb voor deze column even héél lang op een leeg scherm zitten staren. Het was (en is) geen gemakkelijke om te typen, maar we zullen agauw even door de zure appel bijten zodat dat achter de rug is. Dit is m’n laatste wekelijkse column voor Mijn Stad Mechelen, want… ik ga een nieuwe uitdaging aan. Voila, ‘t is gezegd!

Wat betekent dat concreet? Ik ga nog altijd rondcrossen en -fietsen in Mechelen. Ik ben en blijf geboren en getogen Maneblusser, dus die #2800love krijg je er niet zomaar uit, hé! Ik ga ook nog altijd met veel liefde vrienden en familie plekjes aanraden in onze mooie stad. En natuurlijk blijf ik Mechelse weetjes aan mensen vertellen, van dingen die ik net ontdekt heb of al langer ken.

Ik blik terug op een fantastische periode waarin ik m’n stad nog beter heb leren kennen en een periode waarin ik nog méér verliefd geworden ben op alles wat hier beweegt. En ik ben dankbaar dat ik dat heb mogen delen met een ongelofelijk grote groep mensen die net als ik zot zijn van Mechelen.

En “die met haar blauw haar” gaat nog altijd terug te vinden zijn in de Mechelse koffiezaken, toffe winkeltjes en op de events, hé! Tot nog eens in’t stad! 🥰