• Uncategorized

Astrid’s gedacht: het Witte Konijn achterna

Uncategorized |

Je hebt zo van die dagen (weken) waar je jezelf net het Witte Konijn van Alice in Wonderland voelt. Je rent, springt, vliegt en fietst van hot naar her in Mechelen, kijkt haast obsessief op je horloge zodat je zé-ker niet te laat bent voor een belangrijke meeting en probeert slaap te vervangen door koffie om op één enkele dag toch nog nét dat tikkeltje meer gedaan te krijgen.

Voor je het idee zou krijgen dat élke week er zo uit ziet: ho, rustig maar. Dit is uitzonderlijk. En wel omwille van een héél toffe reden, waar ik momenteel helaas enkel vaag kan van zeggen: hou onze socials in de gaten. Zo rond november-december. Er zit leuk nieuws aan te komen, beloofd!

Het betekent dus wel dat ik deze week maar twee dagen had om alle artikels voor te bereiden, yikes! Toch ben ik er in geslaagd om bij het Kunstuur binnen te vliegen (aanrader!), een film mee te pikken bij het Filmhuis (doen!) én de toerist uit te hangen in in eigen stad! Oh, en tussendoor ging ik ook eens piepen bij de aankondiging dat de warmste week naar Mechelen komt, hoera!

Waar ik naar uitkijk volgende week? Het indoor trampolinepark bezoeken, voor getest en goedgekeurd (ideaal om die stress-jitters er af te huppelen) én het Warm Welkom Weekend, wanneer de Mechelse handelaars hun klanten nog extra in de watten leggen. En de rest van de week ren, spring, vlieg en fiets ik weer van hot naar her door Mechelen. Wel goed voor je conditie, dat!

Allez, fijn weekend, hé!