• Weetjes

Astrids gedacht: hoezo is het al vrijdag?!

Weetjes |

Hé hé, wat vliegt een week toch snel voorbij wanneer je van het ene leuke interview naar het andere leuke adresje mag crossen! De verkoudheid is ook eindelijk bijna uit mijn systeem – en gelukkig maar. Ligt het aan mij, of komt die allereerste valling na twee jaar niets toch een pak harder binnen dan ik me kan herinneren?

Het heeft me alleszins niet – volledig – tegengehouden om me volop te smijten in alles wat er in Mechelen te beleven valt! Zo heb ik – met grote ogen en open mond van verwondering – mijn allereerste show van Circus Ronaldo meegemaakt! En meteen ook nog eens dé allerbeste, wat mij betreft, omdat het in setting van een jaren 20 nachtclub was. En dan nog eens de sfeer in het circusdorp en de gezelligheid van de vuurkorf… ja, ik ben écht fan geworden!

Ik mocht ook een bezoek brengen aan Kevin en Stiene, die een reeks Autizondagen uit de grond stampen. Wat een ongelofelijk top initiatief, zeg! Enne: ja, ik weet dat het voor de gemiddelde mens hier traditioneel ‘frietjes op vrijdag’ is om de werkweek af te sluiten, maar… Wanneer Frituur Put op woensdag op de nieuwe locatie opende, dan kon ik toch niet terug naar huis zonder een frietje te steken, toch? #frietjesookopwoensdag

En het weekend? Wel. Ik kijk uit naar eens een keertje uitslapen op zaterdag. Zondag wordt wel ongelofelijk, als ik zo eens in mijn kalender kijk. Het herfstige Vrijbroekpark ontdekken in de ochtend, eens gaan piepen op het cultuurplein voor Werelddag Verzet Tegen Armoede, dan een su-per-interessante workshop rond radiomaken van Project Wolf. En als ik dan nog wat energie over heb, dan snuister ik nog wat rond op het Warm Welkom Weekend en spring ik met m’n huidige leesvoer binnen bij één van de vele gezellige Mechelse cafeetjes.

Allez, goed weekend hé!